What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Már ketten vagyunk!

2009.08.13. 12:46 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nyugi, nem belőlem lett hirtelen még egy (szép is lenne, már így is sok vagyok :-). Az történt, hogy egy nagyon kedves barátom, akinek se valódi, se írói álnevét nem fogom elárulni, egyik pillanatról a másikra beszállt a bizniszbe, így már ketten vagyunk a helsing.blog.hu "szerkesztőségében". Hogy ez mit jelent gyakorlatilag?

Megmondom őszintén, fogalmam sincs, de egy biztos: az olvasók csak nyernek, mert egy új hang kerül a Take A Sad Song-ra, és hát egy kis frissítés sose árt. (azért halkan megsúgom, hogy véleményem szerint az én írásaimmal jóval többször fogtok találkozni, de ne legyen igazam). Egy szó mint száz, már ketten toljuk a szekeret, és nagyon remélem, hogy így egy még érdekesebb blogot fogunk összehozni. Hogy tőle az első bejegyzés mikor érkezik, azt  nem tudom, vélhetően lesből fog lecsapni, váratlanul. Én már várom, várjátok ti is!

 

· 1 trackback

Címkék: myself varazslatoserdo

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr331306935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: malaysia hot babes 2018.09.13. 14:52:57

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása