What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Moziünnep 2009 (09. 17-20)

2009.09.16. 14:03 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

 Immár sokadik alkalommal jelentkezik a Moziünnep nevű tökjó dolog, amikor az ország szinte összes mozijában a normálisnál sokkal olcsóbban lehet mozizni. Íme egy kis összefoglaló, hogy mire érdemes idén figyelni.

A Moziünnep idei árfolyama 550 Ft, ez a maximum, amit a mozik egy jegyért elkérnek. Fontos, hogy ez nem minden 3D-s filmre, IMAX-re pedig egyáltalán nem vonatkozik - szóval ha valaki úgy gondolná, hogy "jajdejó, akkor most megnézem az IMAX Harry Pottert ilyen tök olcsón", akkor annak csalódnia kell majd.
 
Persze idén is lesznek premier előtti filmek, és különleges vetítések. Premier előttiből idén 10 darab lesz, a legnagyobb érdeklődést valószínűleg a Gerard Butler és Katherine Heigl főszereplésével készült romantikus vígjáték, A csúf igazság - The Ugly Truth fogja majd kiváltani (vagy a szintén romantikus Pippa Lee négy élete, Keanu Reeves-el). 'Palace Mozikártya' tulajdonosoknak további jó hír, hogy ők a District 9-t is megnézhetik előre, de csak a budapesti Westend-ben, csak vasárnap, és csak este nyolckor. Persze egy csomó kiegészítő program is lesz majd, mint például tengerimalac simogatás a G-Force kapcsán meg egyéb menő dolgok. Sok kifutott film is visszatér a vásznakra, mint az Alkonyat, a Vasember, a Pankrátor, a Gran Torino vagy a második Transformers.
 
Miután a blog olvasó közönségének nagy része Egerből kerül ki, álljon itt az egri műsor. Az Agria mozi a Jégkorszak 3-at, a Hannah Montana filmet (jaj...), a Hajsza a föld alatt-ot, a Rózsaszín sajtot, a Terminátor 4-et és az Angyalok és Démonokat tűzi műsorára. Ezzel szemben az Uránia moziban a Harry Potter 6, a Gran Torino és a Rockhajó lesz látható. Remélem, mindenki talál majd kedvére valót, én a Gran Torino-t vagy a Rockhajót ajánlom nagyon, esetleg a Terminátort.
 
A mozi jó dolog, a Moziünnep dolga, hogy ezt megmutassa. Használja ki mindenki, remélem nyújtottam a választáshoz egy kis segítséget. Kellemes ünnepet mindenkinek!
 
A Moziünnep minden részlete megtalálható itt: http://moziunnep.hu/08/

 

Címkék: star trek harry potter transformers moziünnep gi joe gran torino the boat that rocked

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr881386251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása