What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Top 15 Legjobb nők/férfiak: 8; 7; 6

2009.12.18. 17:11 | darzi | Szólj hozzá!

(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi)

A 8-ik legjobb nő: Liv Tyler

Bár a haját nem minden mozgóképen hordja előnyösen, és nem hiszem, hogy valaha fog Oscar-t kapni, Liv Tyler szerintem hihetetlenül bájos, és az egyik legszebb szempár birtokosa.

 

 

 

 

A 7-ik legjobb nő: Emily Blunt

A '83-as angol színésznő karrierje egyenesen megy felfelé, de tehetségét inkább kisebb kaliberű filmekben csillogtatja. My Summer of love, Devil Wears Prada, Dan in real life, Sunshine Cleaning.... mind tök jó film, februárban pedig jöhet a Wolfman. Persze tehetsége mellé a szépség is jár bőven, így övé a hetedik hely.

 

A 6-ik legjobb nő: Scarlett Johansson

A kétezres évek egyik szexszimbóluma kétségtelenül az idén 25 éves Scarlett, aki hajlamos magát mindenféle szemét filmnek eladni, de tud ő, ha akar, hiszen mindenki látta a Lost in Translation-t. Legközelebb Vasember ellen fog küzdeni, de ez a lista szempontjából mellékes. A lényeg, hogy egy valóban szép teremtéssel állunk szemben.

 

 

 

A 8-ik legjobb pasi: Hugh Jackman

Hát lehet őt kihagyni erről a listáról pont ezen a blogon? Nos, akinek a karrierjében olyan filmek szerepelnek mint a Van Helsing, A tökéletes trükk, az X-menek és még számos másik film, valamint nem csak filmszínészként, hanem igazi élő naaagy és színpadi Broadwayos sikereket is maga mögött tudhat; na azt igazán bárki irigyelheti.

 

 

 

 

 

 

 

A 7-ik legjobb pasi: Nagy Ervin

Egyszerűen mert cuki, meg mert szeretem az Állítsátok meg Terézanyut, meg mert a hazai színházvilág képviselője.

 

 

 

 

 

 

 

A 6-ik legjobb pasi: David Wenham

Hát, ma olyan Van Helsing vagy valamilyen hősös kalandfilm mint például a Gyűrűk Ura nap van. Nomeg persze a szexi negyvenes ausztráloké. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: men scarlett johansson nagy ervin hugh jackman liv tyler women emily blunt david wenham top lista darzi legjobb nők/férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr561607255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása