What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Avasemberkettőkétezertíz

2010.02.20. 17:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Eddig vártam, de úgy érzem, most már szólnom kell. Sírva könyörgök, valaki csináljon valamit a szinkronos Iron Man 2 előzetessel!!!

Jó, tudom, most már késő, már nem lehet mit tenni. Azt az idióta bemondó-hangot a végéről már az isten se tudja leszedni. Talán nem is lenne akkora baj, ha nem ezt a trailert nyomatnák orrba-szájba a mozikban, szinte mindegyik film előtt. Én is belefutottam már párszor, és újabban úgy hallom, hogy már mások is. Legutóbb már az előzetes közepénél megjegyezte valaki, hogy milyen szar lesz majd a vége. És igaza van. Az a baj, hogy az egész mozi minden egyes alkalommal elkezd röhögni (teljes joggal) amikor A hang előjön, és nem arra gondolnak, hogy "hú vaze, ez kurvajó, tutira megnézzük majd!".

Ezért ha bárki illetékes olvassa ezt az üzenetet, akkor kérem, tegyen valamit, hogy a második trailer alatt már ne ez legyen. Köszi.

Amúgy erről van szó:http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-elozetes-mickey-rourke-robert-downey-jr.-don-cheadle-W2Pk3TQwOF6lATMR

Címkék: trailer hungary iron man myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr951776282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása