What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Most már tutira nem lesz Bourne 4

2010.02.28. 15:47 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bounre Identity, Bourne Supremacy, Bourne Ultimatum. Tökéletes kis trilógia, szép kerek, nincs miért hozzányúlni. A Universal stúdió még is ezen lovagolt már egy jó ideje, merthogy ezek a filmek (főleg az Ultimatum) nagyon csúnyán kaszáltak a mozikban. És akkor a fejesek elkezdték izélgetni Paul Greengrass-t (a második és harmadik rendezője) meg Matt Damon-t, hogy ugyan, csináljanak már folytatást! Aztán jöttek a hírek, hogy összebalhéztak, hogy Greengrass kiszáll, és akkor Damon is megy... szóval keverték itt a szart.

Aztán most végre letisztázódtak a dolgok. Greengrass azt mondta, hogy ő nem érzi, hogy ehhez a trilógiához bármit is hozzá tudna ő tenni, szóval részéről vége a bulinak. Damon ezt kiegészítette azzal, hogy szerinte vagy egy reboot kéne, vagy egy prequel egy másik szereplővel. Magyarul ő is kiszállt.

Őszintén szólva én örülök neki. Ez a Bourne úgy jó, ahogy van. Ha a stúdió ezek után bármilyen szart is dob még össze a témában, az kábé annyit fog ártani a trilógiának, mint a Cápa 7 a Spielberg-i Cápának. Vagyis semmit.

Címkék: news bourne matt damon paul greengrass

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr391797244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása