What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Nagytakarítás Transformeréknél

2010.05.20. 11:53 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nagyban készül a bazirobotok harmadik kalandja (bemutató jövő júliusban), és úgy tűnik, maguk a készítők is észrevették, hogy a második rész az elsőhöz képest azért... értitek. Az már megvolt ugye, hogy Bay kevesebb robotot akar, aztán leszerződtették John Malkovich-ot és Frances McDormand-et, majd jött a hír, hogy az Ikreket (Skids & Mudflap), a második két idióta autobotját nem hozzák vissza a következőbe (ez egyébként még nem biztos, lehet, hogy kamu). Továbbá nem látni a készítők között az Orci - Kurtzman pársot, akik eddig írták a forgatókönyveket - helyüket Ehren Kruger vette át, aki besegített a másodikba (ehm...). Na de a lényeg: nagyon úgy tűnik, hogy az egész buliból kirúgták Megan Fox-ot.

A hírek szerint Bay rúgatta ki, mások szerint maga a stúdió hozta a döntést, a hivatalos közlemény persze az, hogy Megan önmagától hagyta el a produkciót, mert mást akar csinálni, és az elválás baráti és békés volt. (Na persze, én is otthagynám azt a szériát, amitől nevem lett, és amivel egy rakat pénzt kaszálok...) Hát, nem tudom, az elsőben Megan tök jó volt, a másodikban meg hagyjuk inkább. Meg különben is, Bay és Kruger úgy gondolják, hogy Sam-nek ideje más csajok felé is nyitni...

Szóval nem csak Megan, de karaktere, Mikaela is távozik a buliból. Kérdés, hogy kié lesz most a női főszerep? Az a hír járja, hogy momentán az igencsak felfuttatott Gemma Arterton (Quantum of Solace, Clash Of The Titans, Prince Of Persia) lehet a kiválasztott. Majd meglátjuk, mindenesetre én nem tartom valami jó nőnek, de ez van.

A hírek persze sorra jönnek, ki tudja, mi igaz belőlük. Egy biztos: a Transformers 3 2011 július elsején robban be a mozikba.

Címkék: news transformers michael bay megan fox transformers:dark of the moon

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr582017699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása