What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Del Toro kilépett a Hobbitból

2010.05.31. 11:43 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ugye az megvolt, hogy megcsinálják a Hobbitot, ami a Gyűrűk ura előzménye, és leginkább Zsákos Bilbó meg Gandalf van benne (meg egy bazi nagy sárkány). Aztán jött, hogy nem Peter Jackson rendezi a filmeket (mert kettő lesz belőle, kérdés, hogy minek?), hanem Guillermo Del Toro, akinek a Faunt meg a Hellboy filmeket köszönhetjük - és ennél fogva baromi jó választás volt ő a Hobbitra.

Aztán az MGM stúdió már egy ideje pénzügyi gondokkal küszködik, és ezért jegelték a Hobbitot, meg a Bond 23-at is. Pedig Del Toro-éknál már minden készen van/volt, könyv, látványrajzok, stáb, mifene, már csak ki kellett volna menni forgatni. De miután anyagilag ez nem tudott megvalósulni, az MGM határozatlan időre eltolta a Hobbit forgatását - már megint.

Del Toro most pedig kijelentette, hogy ő kiszáll a buliból. Őszintén szólva, meg tudom érteni. A filmnek már vagy egy éve forognia kellene, ehelyett mindenki szarkaszik, Del Toro ideje meg megy - állítólag csak három éves munkára írt alá, most meg úgy tűnik, hogy az egész hat évre rúgna minimum, ha végigcsinálná. Sőt, annak ellenére, hogy megértem, örülök is neki. Szerintem Guillermo jobb rendező annál, hogy csak így parkolópályán álljon az ilyen szarakvások miatt, ezalatt már csinálhatott volna még egy filmet is. Hogy most mit fog tenni, az kérdéses. Remélem folytatja - és be is fejezi - a Hellboy sztorit. Vagy készít egy Faunhoz hasonló újabb remeket. Vagy keres valami tök új utat, mindegy, a lényeg, hogy ismét levegőn van.

Hogy a Hobbittal mi lesz, hát azt se tudni. 2012 végére ígérik, de momentán se pénz, se rendező, sőt, azt hiszem, főszereplő sincs. Talán Jackson-nak kéne kézbe vennie az irányítást, vagy tudja a fene. Egy biztos: a Hobbit egyszer el fog készülni, mert hatalmas nagy pénz van benne.

Del Toro teljes elköszönése itt olvasható: http://www.empireonline.com

Címkék: news guillermo del toro the hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr302044381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása