What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Nem lesz 3D-s Harry Potter

2010.10.10. 10:16 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Na végre... sóhajtok fel én megkönnyebbülten. Elárulom, én nem szeretem a 3D-t, sőt, az értelmét se látom. Na de most miről van szó?

Annak ellenére, hogy meg voltam arról győződve, hogy a Harry Potter utolsó két részét direkt 3D-re forgatják, kiderült, hogy nem. A Warner tegnap adta a hivatalos drótot, hogy konvertálós a cucc. De most már az sem.

"Warner Bros Pictures has made the decision to release "Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1" in 2D, in both conventional and IMAX theaters, as we will not have a completed 3D version of the film within our release date window. Despite everyone's best efforts, we were unable to convert the film in its entirety and meet the highest standards of quality. We do not want to disappoint fans who have long-anticipated the conclusion of this extraordinary journey, and to that end, we are releasing our film day-and-date on November 19, 2010 as planned. We, in alignment with our filmmakers, believe this is the best course to take in order to ensure that our audiences enjoy the consummate "Harry Potter" experience."

Magyarán nincs elég idő egy rendes konverthez, ezért inkább hagyják a fenébe, csak 2D-ben fog menni. Nem akarják a rossz minősséggel megharagítani a fanokat. Én ennek örülök - lassan kezdik belátni, hogy a 3D kvázi semmire se jó. Pedig még egy év se telt el az Avatar óta (jó, az igazi térhatás volt).

Szóval lehet átírni az előzeteseket meg a posztereket - Harry Potterből nem lesz 3D. Legalábbis a 7.1-ből nem. A 7.2-őt majd meglátjuk.

A Harry Potter 7.1 november 25-én kerül a mozikba.

Címkék: news harry potter deathly hallows part 1 7.1

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr82359551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása