What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Másnaposok 2 - The Hangover Part II (2011)

2011.05.29. 12:17 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Már megint a siker és a pénz...

Stu nősülni készül egy ázsiai csajszival, az esküvő Thaiföldön lesz, és ez csak egyet jelenthet: a Farkasfalka thaiföldi legénybúcsút szervez. Persze, a dolgok megint balul ütnek ki, és az esküvő előtt két nappal hőseink egy lepukkant hotelszobában ébrednek... Bangkokban. Ráadásul a menyasszony öccsét elnyelte a város, egy levágott ujj van a vécében, Zach Galifianakisnak meg leborotválták a fejét. Kezdődhet a buli!

"Nincs mit tenni. Egy perverz állat vagyok"

Bár az első Hangover nekem nem volt akkora szám, az tagadhatatlan, hogy egyszer nagyon jókat röhögtem rajta. Ami miatt pedig valamennyire maradandóvá vált, az a poénok mögött meghúzódó baráti összetartás bemutatása, a "bulizunk ezerrel" és a "haver, a végsőkig kitartunk" érzések egészséges keveréke. Jó volt nézni, ahogy ez a három idióta tűzön-vízen átment, az eredeti fordulatok és a valóban jó poénok meg csak emelték a szintet.

De kábé ennyi. A film nagyot kaszált, ráadásul a jónép is szerette, így gyorsan leforgatták a második részt (közben Todd Phillips meg még tolt egy Due Date-et is), aminek a legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy meg se próbál újat mutatni. Szinte már gusztustalan szinten másolja az első részt, nagyjából minden ugyanaz, kábé csak a hátteret kellett volna CG-vel kicserélni. Ugyanaz a vicc gyorsan kétszer egymás után meg fix, hogy nem lesz olyan jó, mint elsőre. De a baj nem csak ez. A Hangover 2 elődjéhez képest olyan, mintha egy sötét szívtelen szörny lenne, ami csak felmondja a leckét, de egy pillanatra se éli azt át. Ebben a filmben a világon semmi belső érték nincsen, csak jönnek a durvábbnál durvább szituk (amiken nem tagadom, nagyon lehet röhögni), és miután láthatóan másolat, a néző már szinte perce tudja, hogy most mi lesz. Innentől pedig zsákutca az egész - lehet takargatni, nevetéssel fedni, de az igazság ettől még az, hogy ez nagyon nem sikerült. Legalábbis az elsőhöz képest.

Mert ha ez lenne az első, akkor simán feljebb menne a pont. De miután ez csak egy ötlettelen második, ezért csak.... á, legyen 6/10, mert tényleg voltak jó poénok. És ezzel ki is fújt.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=aKacS3nYXdE

Címkék: kritika comedy zach galifianakis 6/10 todd phillips bradley cooper the hangover ed helms ken jeong

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr372940624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása