What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Top10: Étkezések

2011.07.07. 10:43 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az év legjobban várt filmje lement, júliusban és augusztusban alig lesz valami a mozikban, és ilyenkor nyáron amúgy se történik annyi minden a filmhírek világában, mint amúgy. Ezért a blogot időnként egy-egy filmes toplistával igyekszem feldobni, a legfurább tematikák szerint. Itt jelzem, hogy akinek van ötlete, szóljon bátran!

Először jöjjenek az étkezések: reggelik, vacsorák, ilyenek. A tanulság az, hogy egy jó kis kajálás a legjobb indok egy vérfürdőhöz :-D

 

10: Családi ebédek - Annie Hall

Bár itt nem ölnek meg senkit, egy barát-bemutató ebéd néha felér egy vérengzéssel. Alvy Singer se érzi annyira jól magát Annie családjában, hiszen nem csak unalmasak, de még zsidófaló nagyi is van. Bezzeg az övé, na ott aztán megy az élet.

 

9: Toby. Toby Wang. Toby Chang - Reservoir Dogs

Még a bankrablóknak is kell egy kávé és egy kis reggeli a bankrablás előtt. Itt még csak hétköznapi dogokról beszélgetnek. Slágerlisták, borravaló, meghogy Madonnát nagyon nagyon megkúrták, és erről szól a Like A Virgin. Meg persze Toby Chang.

 

8: Családi vacsora anyuéknál - Back To The Future

Próbált már anyukád a családi vacsi közben agresszíven az ágyába invitálni? Jobb esetben nem, így nem tudhatod, mit érzett Marty McFly 1955-ben. Ráadásul a tévében se megy semmi új.

 

7: Kicsit csípős - Dumb & Dumber

Kedvenc idiótáink mindent kipróbálnak, de a csípős paprika még rajtuk is kifog. Öblítés mustárral. De leghalálibb falat akkor is Mr. Mentalnak jut.

 

6: Kis csöndes étterem, stukker a budiban - The Godfather

Egy igazi olasz tudja, mikor kell ölni: igazi olasz vacsora közben. Michael Corleone megmondja, ki az úr, és a rendőrfőnöknek a torkán akad a falat. Csak szegény Mike sose tudja meg, milyen volt a báránysült.

 

5: Don't touch anything - Pan's Labyrinth

Egy hatalmas lakoma asztal, de még egy szőlőszemet se lehet róla venni. Ophelia persze vesz, de a háziúr erre egy kicsit berág - étvágyát tündér-izékkel csillapítja.

 

4: Egy jó burger - Pulp Fiction

Mint mondtam, néha a legnagyobb gengszternek is kell reggeli. Jules szépen kér a burgerből, ami isteni finom, majd leöblíti a finom itallal, ami Sprite. Kajálása olyan tiszteletreméltó, hogy a többiek szarni se mernek. Aztán puff.

 

3: Szemtől szemben - Heat

Üldöző és üldözöttje egy pár perc fegyverszünetet tart - közben isznak egy kávét, beszélgetnek, és rájönnek: ha nem ellentétes oldalon állnának, még a legjobb haverok is lehetnének. Ám ez az érzés is csak addig tart, ameddig a kávé.

 

2: Csak ínyenceknek - Hannibal

Hannibal a legelegánsabb vacsorával kápráztat el mindenkit. Drága ruhák, gyertyafény, bor, jó társaság. A menü: heroin, leves, és egy kis sült agy. Desszertnek levágott kéz.

 

1: A legdurvább gyomorrontás - Alien

A legjobb vacsikat is meg tudja zavarni egy váratlan idegen. Nem tudni, ki főzte azt a spaghettit, de utána kellene járni. A filmtörténet egyik legvéresebb és legsokkolóbb jelenete egyben a legemlékezetesebb étkezés is.

 

Ennyit a kajálásokról, jó étvágyat az ebédhez - további lista ötleteket szívesen látunk :-)

 

Címkék: hannibal alien top10 heat reservoir dogs pulp fiction annie hall top lista back to the future dumb & dumber the godfather pans labyrinth

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr343046674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása