What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Marvel: második menet

2012.06.28. 16:32 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az Avengers alig két hónapos futása alatt rendesen átrendezte a bevételi listákat (Amerika: 600 milla, Worldwide: 1,5 milliárd) és a rekord könyveket (nyitóhétvége: 207 milla), nem csoda, hogy a Marvel már kész tervekkel rendelkezik a második kört illetően.

avengers_tr.JPG

A következő nagy buli rögtön jövő májusban indul az Iron Man 3-al, amit az akciózseni Shane Black ír és rendez. Ezt követi november nyolcadikán a Thor 2, amit a Game Of Thrones-on edződött Alan Taylor vesz kezelésbe. Aztán fél évvel később jön Amerika kapitány 2014 áprilisában, a szintén tévéből átemelt Russo tesók (?) rendezésében. Miután Hulk önállóan még egyszer se tudott anyagilag jól megállni a lábán, ő egyelőre nem kap újabb esélyt (hiába kötötték le jó hosszú időre Mark Ruffalo-t), viszont Nick Fury, Hawkeye és Scarlett Johansson különfilmek még elképzelhetőek.

A nagyágyúról, vagyis az Avengers 2-ről még nincs semmi konkrétum, de 2015 előtt ne számítsunk rá.

Címkék: news marvel thor superhero iron man avengers captain america

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr234617572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása