What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Cybertron mától elbukik

2012.08.21. 10:15 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Világszerte ma kerül a boltok polcaira az új Transformers játék, a Fall Of Cybertron (ami ugyebár a nagy sikerű War For Cybertron folytatása), a fanok és gamerek legnagyobb örömére jóval a tervezett megjelenés előtt. Tavaly még 2012 őszéről volt szó, majd abból lett augusztus 28, de az Activision és High Moon nem állt meg itt, és még egy plusz hetet lefaragtak a dologból - becsülendő ez egy olyan világban, ahol a játékok több éves késése egyáltalán nem szokatlan.

transformers_fall_of_cybertron_release.JPG

A produkció hype-ja természetesen már elődje két évvel ezelőtti megjelenésekor megkezdődött, ám mióta napvilágra kerültek a Bay-mozikat megszégyenítő trailerek (először a VGA-n majd az E3-on), az izgalom teljesen a tető fokára hágott, és nemcsak a robotok rajongói körében. A Fall Of Cybertron egyelőre lenyűgöző látványvilágot és hangfalrengető pusztításokat ígér (dumálós gameplay itt), nem beszélve a rég várt Dinobotokról és a városméretű autobotról, Metroplex-ről. A készítők ezeken kívül is szolgálnak ínyencségekkel: egyrészt a multiplayerben mindenki tervezhet magának saját robotot, másrészt létezik egy G1 Retro Pack, amivel a hardcore fanok az eredeti rajzfilm alapján mintázott Optimusszal üthetik a többi vasat.

A Cybertron-széria második felvonása tehát mától érhető el a legtöbb helyen, mely halmazba hazánk persze nem tartozik bele, de nekünk se kell sokat várni: ha hinni lehet az 576-nak, péntektől a mi nappalinkban is megkezdődhet a harc, PC-n, PS3-on és XBox-on egyaránt.

https://www.youtube.com/watch?v=e99eyv7-oZI

Címkék: game transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr184722621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása