What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Lucas megint alkotott

2012.08.27. 08:57 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Lucas birodalom már az első állomás után felrúgta (egyébként elegáns) öt éves tervét: azt, hogy 2017-ig minden februárban kapunk egy háromdésített Star Wars-t, felejtsük el.

star_wars_news.JPG

Több mint egy éve került napvilágra a hír, hogy a Star Wars saga visszakerül a mozikba, méghozzá 3D-ben, februáronként, 2017-ig egy darab. Ez a terv most ment a levesbe, a helyzet pedig a következő: az Attack Of The Clones 2013 szeptemberében érkezik, a Revenge Of The Sith pedig három héttel (!!!) utána, októberben.

A filmek minőségétől függetlenül ez az utóbbi idők legidiótább döntése. Már az érthetetlen, hogy az első és a második rész közti 12 hónapot miért emelték 19-re, a második és harmadik közti három hét meg aztán abszolút WTF. Üzletileg nagy kérdőjel az egész, hiszen ha a 3D egyre inkább veszít vonzerejéből, akkor előrébb hozni a cuccot, és nem tologatni kéne, illetve ilyen rövid időn belül két fejezetet is bemutatni ugyanabból a szériából eléggé meredek. És hát az egésznek van egy "gyorsan tudjuk le" feelingje. Hozzá kell tenni, a Phantom Menace nem váltotta be teljesen a várakozásokat anyagilag (bár nem teljesített rosszul), ez is lehet a dolog mögött, de a logikát továbbra se találni.

Ti értitek?

Címkék: star wars news

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr194734385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása