What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Elhunyt Michael Clarke Duncan

2012.09.04. 09:23 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az igazi nagy medve, Michael Clarke Duncan a minap, ötvennégy évesen elhunyt - nem tudott júliusi szívrohamából felépülni.

michael_clarke_duncan_rip.jpg

Aki egyszer látta Michael Clarke Duncan-t, az nem felejti el: a négy centi híján két méter magas, illetve 140 kilós monstrum olyan kisugárzással bírt a vásznon, hogy még. Karaktereit, bármilyen soványra is voltak megírva, mindig egyedivé tudta valahogy tenni, egyszerűen üde folt volt minden filmjében. Leginkább akciómozik mellékszerepeiben láthattuk (Armageddon, Sin City, Daredevil), vagy animációs filmekben hallhattuk, ám karrierje legfontosabb pontja mindenképpen Frank Darabont Green Mile-ja - a halálraítélt John Coffey hihetetlen megformálásáért egy Oscar-jelölést is begyűjtött, valamint bizonyította, hogy ő igenis színész, nem is akármilyen (pedig kiskorában amerikai focis akart lenni, amiről nagymamája lebeszélte).

Szeretettel emlékezünk rá.

Címkék: rip michael clarke duncan

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr804754038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása