What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

További Avengers tagok jönnek

2012.09.19. 10:52 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Avengers 2015-ben támadja be újra a mozikat, továbbra is Joss Whedon rendezésében (akit közben kineveztek a Marvel Studios kreatív nagykutyájának), és arról is volt már szó, hogy az eddig tagok mikor jelentkeznek új filmmel (Iron Man: 2013 május; Thor: 2013 november; Captain America: 2014 április). Viszont az utóbbi hetekben ketten is átjutottak a tagfelvételen: Edgar Wright (aki egy Scott Pilgrimet és két Pegg-Frost ópuszt rendezett) engedélyt kapott az Ant-Manre, ami valamikor 2014-ben jöhet, valamint James Gunn is nekiülhet a Guardians Of The Galaxy-nek. Hogy a minek?

Nos, ők a galaxis őrzői:

guardians_of_the_galaxy.jpg

Ne aggódj, nekem is utána kellett járnom, hogy mi a fittyfene ez.

Pedig a Guardians szintén nagy múltra tekint vissza, egészen 1969-ig, de láthatóan a Marvel univerzum egyik eldugottabb címével állunk szemben. A sztori szerint ők egy alternatív idősíkon laknak, a 31-ik században, és már önmagukban is csapatot képeznek.

- van egy Rocket Raccoon, aki a vezető, és valóban egy mosómedve
- Gamora. Thanos fogadott lánya
- Drax The Destroyer, egy bazi erős ufó, aki csak Thanos kinyírásáért él
- Groot, a fa
- Star Lord, az ex-űrhajós, jelenleg intergalaktikus zsaru

(Hogy ki az a Thanos? Nos, ő vigyorgott ránk az Avengers végén. Ő valami nagyon rossz fiú, és ha jól olvastam, szerelmes a Halálba (aki valami istennő), de a kegyét még el kell nyernie - ezért örült annyira a Bosszúállók győzelmének, hiszen megvan a kihívás.)

Szóval ezt a bulit James Gunn (a Silver és a Super rendezője) harcolta ki magának, és 2014 augusztus elsejére elő is kell állnia vele. A Marvel vállalt már kockázatokat filmes pályafutása során, de ekkorát talán még soha: az eredeti képregény nem túl népszerű, világszinten ismeretlen, és a fantasy-szint itt már akkora, hogy átfordulhat nézőtaszításba. Természetesen mi szurkolunk, de azért félünk is egy kicsit.

Címkék: news marvel superhero james gunn guardians of the galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr424787582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása