What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spidey jó kezekben marad

2012.09.29. 11:05 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Sony hivatalosan bejelentette, hogy az Amazing Spider-Man második részének rendezője nem más mint: továbbra is Marc Webb.

amazing_spider_man_bd_news.JPG

Ez azért nem volt mindig egyértelmű, sokáig úgy volt, hogy Webb kénytelen elhagyni a szériát, mivel a 2009-es Summer révén még szerződésben áll a Fox-al, és még "tartozik" legalább egy, határidős filmmel. Úgy tűnik, a két stúdió végül meg tudott egyezni egymással, így Webb marad a Pókembernél.

A hihetetlen jó reboot folytatását jövő év elején kezdik, természetesen Andrew Garfield-al a főszerepben, és több, mint valószínű Emma Stone visszatérése is. Nagy változás az írók körül van: az első részt körmölő James Vanderbilttől elbúcsúztak (bár állítólag a másodikra szánt jegyzeteire építkeznek), helyét azonban az Orci-Kurtzman páros vette át, akiknek az M:I:3-at, új Star Trek-et, az első Transformerst, és a most futó Transformers Prime-ot köszönhetjük. Azért ez több, mint bíztató.

Az Amazing Spider-Man második része 2014 május másodikán kerül a mozikba. 
Az első rész novemberben kerül a boltok polcaira.

https://www.youtube.com/watch?v=_0gk-j4ccKk 

Címkék: news spider man superhero andrew garfield the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr614809674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása