What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szarfilm Pack XV

2012.10.10. 10:12 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bizony, most mindjárt két (illetve hat) szart kapunk egymás után - az HBO nem pihen.

A Pap: Háború a vámpírok ellen - Priest (2011)

priest_movie.JPG

Manapság a gigafilmek marketingjében nem szokatlan elem a képregény: amikor a premier előtt a stúdiók feldobnak a netre egy pár oldalas, "divat-rajzos", az adott film cselekménye előtt játszódó kis sztorit, ami a legjobb esetben is csak "élvezhető", és se szegényebbek, se gazdagabbak nem leszünk tőle (ilyen készült mondjuk az Inception-höz, az I Am Legend-hez vagy a legutóbbi Apes-hez is). Hogy miért beszélek én erről? Nos, azért, mert a Priest pontosan ugyanolyan, mint ezek (mármint mint a képregények, nem a filmek). A sztorija teljesen unevent, játékideje nevetségesen rövid (75 perc), és összességében egy ráhangolódásnak érződik egy nagy/igazi filmhez. Ha valóban az lenne, azt mondanám rá, hogy jó: megadja a kis morzsákat, az alapinfókat az egyébként érdekes világáról, a feelinget, és kész. De miután ez elvileg egy film, így semmi jót nem tudok róla mondani a látványán(nak az elvén) kívül. Ja, és az mennyire gáz, hogy egy vámpíros-öldöklős-akció-látványfilm nézése közben csak centik választottak el a bealvástól? 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=stAfEDSosXc

Jonah Hex (2010)

Manapság a gigafilmek marketingjében nem szokatlan elem a képregény: amikor a premier előtt a stúdiók feldobnak a netre egy pár oldalas, "divat-rajzos", az adott film cselekménye előtt játszódó kis sztorit, ami a legjobb esetben is csak "élvezhető", és se szegényebbek, se gazdagabbak nem leszünk tőle (ilyen készült mondjuk az Inception-höz, az I Am Legend-hez vagy a legutóbbi Apes-hez is). Hogy miért beszélek én erről? Nos, azért, mert a Jonah Hex pontosan ugyanolyan, mint ezek (mármint mint a képregények, nem a filmek). A sztorija teljesen unevent, játékideje nevetségesen rövid (75 perc), és összességében egy ráhangolódásnak érződik egy nagy/igazi filmhez. Ha valóban az lenne, azt mondanám rá, hogy jó: megadja a kis morzsákat, az alapinfókat az egyébként érdekes világáról, a feelinget, és kész. De miután ez elvileg egy film, így semmi jót nem tudok róla mondani a látványán(nak az elvén) kívül. Ja, és az mennyire gáz, hogy egy fantasy-western-bosszú-akció-látványfilm nézése közben csak centik választottak el a bealvástól? 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_l0zSd_DQQ4

Nem is értem miért kellett ugyanazt a filmet kétszer megcsinálni? Vazz, még a rajzfilmbetét is pontosan ugyanott van!!!

 

A három testőr - The Three Musketeers (2011)

Dumas méltán híres kalandregényéhez legutóbb nem más nyúlt hozzá, mint a Resident Evil-el és az AVP-vel bizonyított (már ha antitalentumáról van szó) Paul W.S. Anderson. Nem tudom, hogy jött neki az, hogy a muskétások sztoriját újraszínezze, komédiává tegye, és felturbózza irreális mennyiségű steam-punkkal. Gondolom, szinte felesleges is ecsetelnem, hogy mennyire buta és idétlen film ez, hogy az arányai mennyire ütik egymást, és hogy Milla Jovovich mennyire rossz színésznő. Csodák csodájára a nézhetetlenségtől mégis távol áll eme remek, hisz a főszereplő trió (s nem kvartett, hiszen Aramis a világon semmit se csinál) úgy ahogy viszi a bulit, a kaland-faktor is megvan, és minden hülyesége mellett azért ez a film elmondhatja magáról azt, hogy nem unalmas. Sőt, egy sörözős-haveros filmnek, vagy egy ivó játék alapjának még tökéletes is. 5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM

 

Címkék: kritika horror western fantasy priest comedy jonah hex milla jovovich action orlando bloom ray stevenson john malkovich josh brolin 5/10 3/10 adventure megan fox paul w.s. anderson karl urban paul bettany christoph waltz the three musketeers szarfilm pack logan lerman christipher plummer

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr114830210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása