What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Star Wars VII: BEJELENTVE!!!

2012.10.31. 09:12 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pár órája az év, esetleg az évtized híre röppent fel a netre: 2015-ben érkezik a Star Wars hetedik része!!!!

star_wars_news.JPG

Most, hogy mindenki kiújjongta magát, nézzük a tényállást (ami újabb újjongásokhoz fog vezetni). Az történt, hogy a Disney teljesen felvásárolta a Lucasfilm-et (4 milliárd dollárért), és komoly terveik vannak az új szerzeménnyel. Amellett, hogy jobban felpörgetik a marketinget, új mozifilmeket is tető alá hoznak - az elsőt rögtön 2015-ben, és állítólag olyan két vagy három évente egyet-egyet. 

Akárcsak a Pixar vagy a Marvel, a Disney égisze alatt a Lucasfilm is önállóan működhet, egérkéék csak utasítást és pénzt adnak. Vezetését Kathleen Kennedy szuperproducer veszi át, és persze George Lucas se marad ki a jóból, de kapaszkodj meg: teljesen háttérbe vonul, és állítása szerint mindössze kreatív tanácsadóként fog tevékenykedni. Hogy a Disney hogy fog viszonyulni az eddig elkészült filmeket birtokló stúdiókhoz (nagy filmek: Fox; Clone Wars: Warner; és ne feledkezzünk meg Indy Jonesról, aki a Paramount-é), még nem tudni.

Szóval 2015-ben új Star Wars film kerül a mozikba. Hogy mi lesz a régi részek 3D-s változataival, illetve, hogy régészprofesszorunk is új erőre kap-e, egyelőre rejtély.

Címkék: star wars news george lucas

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr704880570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása