What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Pók-gonoszok

2012.12.04. 09:41 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Marc Webb és a Sony is megerősített pár infót az Amazing Spider-Man 2 szereplőgárdájával kapcsolatban.

spider_man_news_foxx_electro.jpg

Már egy jó ideje találgatja a nép, hogy ki lesz Spidey ellenfele a ritka jó Amazing folytatásában, de most végre hivatalosan is kiderült: pókunk Electro-t fogja jól fenékbe rúgni, ezt pedig Jamei Foxx hátsója bánja majd. Electro-ról (aki nem összetévesztendő Elektrával) azt kell tudni, hogy nehéz sorsú gyerek, aki felnőtt korára minden ambícióját elvesztette, és egyszerű elektronikai munkás volt egy gyárban. Egy baleset következtében (ami közben megpróbált megmenteni valakit) azonban úgy megcsapta a kettőhúsz, hogy aztán képes volt kezelni és teremteni az áramot, és általában bazi villámokat szór Pókemberre. Már csak egy jó CG kell.

A másik hír, hogy Harry Osborn is megvan! A Raimi-trilógiában ez a szerep James Franco-é volt, most viszont Dane DeHaan bújhat Peter Parker legjobb barátjának (később Pókember egyik ellenfelének) bőrébe. DeHaan-t eddig nem sok mindenben láttunk, hiszen fiatal (és nagyon fura arccal rendelkezik), de játszott már a Lawless-ban, a Lincoln-ban, illetve a Chronicle-ben ő állt át a sötét oldalra.

Az első részből megismert és életben maradt szereplők természetesen visszatérnek. Mary Jane megerősítését pedig továbbra is várjuk.

Az Amazing Spider-Man folytatása 2014 nyarán érkezik.

Címkék: news jamie foxx spider man superhero the amazing spider man marc webb dane dehaan

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr814946674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása