What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Búcsú Frankenweenie-től

2012.12.18. 10:13 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bő két héttel a tervezett hazai bemutató előtt a forgalmazó Fórum Hungary lefújta a Frankenweenie magyarországi terjesztését.

franken12.jpg

Mégsem kapjuk meg moziban Tim Burton legújabb (és állítólag hosszú ideje legjobb) filmjét, a Frankenweenie-t. A fekete-fehér stop-motion animációt a Fórum Hungary két héttel a bemutató előtt törölte ki naptárjából, egyelőre indok nélkül, de azért lehet tippelni. A Fórum egy hónapon belül két "alternatív" Disney filmmel is befürdött a kasszáknál (a Wreck-It Ralph a magyar közönség számára érthetetlen kultúráról regélt, a Finding Nemo pedig már mindenkinek megvan otthon), ami után gyorsan lemondta a Monsters Inc. 3D-t (Nemo-féle okokból), és ez a hatás érte el a Burton filmet is - mert egy régi horrorokat idéző bábfilm, amiben egy újraélesztett kutya rohangál, tuti bukó, mert a szülők nem erre viszik a gyereket. Ez sajnos tény, de attól még no comment.

Sajnálatos dolog ez, hiszen egy újabb lehetséges gyöngyszemnek kell búcsút mondanunk. A csodákban persze még hihetünk, de inkább kezdjük spórolni a BD-re, hátha legalább azt megkapjuk.

Címkék: hungary news tim burton frankenweenie

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr604971181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása