What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Star Wars 3D: Lefújva!

2013.01.29. 09:25 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nagy hirtelenjében a Disney lefújta az őszre tervezett Episode II és III 3D-s bemutatóját.

star_wars_news.JPG

A Disney lefújta a Star Wars prequel-széria két maradék részének újra-bemutatását, adta hírül több filmes oldal (köztük a Deadline és az IMDb.) is. Ennek a ki nem mondott oka egyrészt biztosan a tavaly februári Episode I alul teljesítésében keresendő (azóta már egy masszív premier-eltolás is volt), másrészt lehet, hogy a stúdió nem akar megint egy zsák rossz kritikát látni, így az új rész előkészületei közben. A Disney hivatalos álláspontja az, hogy csak bizonytalan időre elhalasztják a dolgot, mégpedig azért, mert gőzerővel akarnak az új, hetedik részre koncentrálni.

Szóval az önálló LucasFilm utolsó nagy terve, miszerint minden évben bemutatnak egy-egy, immár háromdésített részt, már az első körben elbukott.

http://www.deadline.com/2013/01/exclusive-no-more-star-wars-3d-prequel-releases-lucasfilm-passes-to-focus-on-new-trilogy/ 

Egyébként meg kell mondjam, egyre jobban bízom az új tulajban: Abrams leszerződtetése egy hatalmas piros pont volt, most meg kvázi kijelentették, hogy nem kérnek mindenféle bohóckodásból (most már csak a TCW-t, a Detours-t meg a MightyBeans-t kéne eltörölni). Remélem, tényleg ez áll a dolog mögött.

Címkék: star wars news

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr945050549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása