What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Tökéletes hang - Pitch Perfect (2012)

2013.04.05. 11:41 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Csak légy nyugodt, és felszabadult - onnantól már nem nehéz a filmkészítés.

pitch_perfect_movie.jpg

Beca (Anna Kendrick), a kezdő egyetemista nagy gondban van: magának való természetének ellentmondva be kell lépnie valami közösségbe. Végül egy acapella együttesben köt ki, ami nem is olyan borzasztó, mint amilyennek hangzik...

"What does Judd Nelson eat for breakfast?"

A nehezen összerázódó csapat nyer. A kívülálló sikeresen beilleszkedik. A fiú és a lány pár bonyodalom után csak összejön. Az élet mégse olyan rossz, mint gondoltunk. Ezen elemek mindegyike megtalálható a Pitch Perfect-ben, különösebb csavarintások nélkül, úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük: láttuk már ezt a filmet. Pár ezerszer.

És közben mégsem.

Mert bár filmünk szinte már vérlázítóan sablonos, mégis van valamilye, ami miatt nem hogy nem utálatos, hanem egyszerűen imádnivaló lesz: ez pedig a stílus. Jason Moore ennek segítségével képes volt ebből a klisémúzeumból nem csak működőképes, de iszonyat jó filmet csinálni, ami nagyon vicces, nagyon emberi és nagyon szerethető - hosszú évek óta a legjobb tinivígjáték, amit láthattunk. Friss, lendületes, és ami a fő, felvállalja, hogy ő nem több egy habkönnyű filmecskénél, és innentől kezdve nyert ügye van: az ebből a hozzáállásból fakadó lazaság egy pillanat alatt (már a Universal logónál) beszippantja az embert, aki csak hátradől, és élvezkedik. Erről szól ez az egész: egy élvezetes, másfél órányi, minőségi lazaság, nagy röhögésekkel - nem is olyan nehéz jó filmet csinálni. 8/10. Anna Kendrickbe meg már megint beleestem, fülig.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=siEHekc-1oE

Címkék: kritika comedy 8/10 anna kendrick pitch perfect rebel wilson

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr915198879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása