What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

BoxOffice: Superman szuper

2013.06.17. 09:05 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az illetékesek valószínűleg gyomorgörccsel küzdöttek már egy ideje, hiszen azért volt rá némi esély, hogy a legújabb Superman mozi, a Man Of Steel bebukjon a pénztáraknál. Nos, ez szerencsére nem így történt, sőt.

superman03.jpg

Mikor 2006-ban a (minimum) 250 millióból forgatott Superman Returns csupán 50 milliós nyitóhétvégét produkált (úgy, hogy Jack Sparrow már ott volt a sarkon), a Warner emberei valószínűleg szívrohamot kaptak. Végül a film elevickélt a 200-as határig (külhonban 191-ig), de így is a nyár egyik legnagyobb csalódásaként zárta karrierjét. Nos, az acélember új installációjára nem vár ilyen sors: a Nolan/Snyder duó nevével fémjelzett, "csak" 225-ből készült Man Of Steel egy hétvége után 125 milliónál tart. A 200 innen nevetve meglesz, valószínűleg a 300 is, és mivel a nézői vélemények jók, a szájhagyomány esetleg a 400 közelébe is elviheti. Most már tuti, hogy lesz folytatás, és ennek örömére a Warner talán más DC hősöket is elővesz, és tesz alájuk egy olyan baromi erős marketinget, mint Supermanhez, és korábban Batmanhez.

A Man Of Steel csütörtökön kerül a hazai mozikba - hétvégén megmondom, hogy a fanyalgó kritikáknak mennyire van igazuk.

Címkék: superman box office zack snyder christopher nolan superhero man of steel

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr815364675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása