What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Ultimate Edition

2013.07.03. 09:04 | Adam Van Helsing | 6 komment

Ahogy azt a Warner már jó előre megígérte, idén kapunk egy brutálisnak titulált Batman gyűjteményt (természetesen BD-n), tele minden jóval. Nos, a lepel lehullott, itt vannak a részletek - kezdjük mindjárt egy fotóval:

dark_knigth_ultimate_bd.jpgitt nagyobb

Innen látom, hogy nyálban úszik a billentyűzeted (nyugi, az enyém is), de hát semmit se ítélünk meg a borítója alapján, szóval nézzünk kicsit utána a dolgoknak. 

Bár elsőre én is leestem a székről, később szomorúan állapítottam meg, hogy ez a csomag bizony vérzik egy-két sebből. Kezdjük azzal, hogy kishazánkban ez nem lesz kapható (ami teljesen érthető), de a problémák itt nem állnak meg. Az ígért hat lemezből öt megegyezik a már meglévőkkel és nálunk is kaphatókkal. Az egyetlen újdonság a hatodik lemez, amin két darab doksi foglal helyet: a Fire Rises című masszív doksi, ami a trilógia készítésébe enged bepillantást, illetve egy beszélgetést Nolan és Richard Donner között - ami szerintem nem fog nélkülözni némi Man Of Steel reklámot.

Ennyit a belsőről, nézzük a külsőt. Azok a gyönyörű festmények a gonoszokról csupán képeslapok, nem a csomagolást díszítik, az a 48 oldalas füzet valószínűleg nem nyújt többet a tavalyi pakkban találhatónál, illetve a három Mattel járgány jól néz ki, de nem tudom elképzelni, hogyan kerülnek a dobozba úgy, hogy az gyűjtődoboz maradjon (valószínűleg olyan rondán, mint a Blade Runner esetében). A lemeztartó digipack viszont nagyon állat lehet, és maga a doboz is gyönyörű azzal a három logóval.

Személyes vélemény? Nekem a Fire Rises-ért már most fáj a szívem, de mivel ez az egyetlen értékelhető plusz pont a buliban, sajnos azt kell mondjam, hogy nem éri meg - persze csak azoknak, akik már rendelkeznek a trilógiával. Te mit gondolsz?

A teljes hírt itt olvashatjátok: http://www.blu-ray.com/news/?id=11563

Címkék: batman the dark knight christopher nolan batman begins superhero the dark knight rises bd/dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr925388864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.04. 09:19:18

egyszerűen gyönyörű a kiadvány.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.04. 12:21:28

Mondjuk ha már a Madárijesztő a legtöbb filmben szereplő gonosz (ugye mind a 3ban benne volt) igazán kaphatott volna egy olyan képet, mint a Ras, joker, bane...

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.07.04. 19:14:56

@doggfather: igen, az az egyetlen, ami nem sikerült. nézegettem is egy ideig, mire rájöttem, hogy mi az.

Egyébként egy ilyen ultimate edition-től én többet várnék. Ez max a tavalyi doboz extended editionje (ugye ott az a plusz lemez, külcsín, és ennyi...).
Kíváncsi lennék, hogy mennyire fogy majd. Mert mondjuk tavaly egyből kiadhatták volna ezt...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.13. 09:25:31

@Adam Van Helsing: van valami kimutatás, hogy az ilyen extrákból mennyi fogy általában?!

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.07.14. 18:54:31

@doggfather: jó kérdés, nem tudom.
de biztos jól mennek, különben nem csinálnák :-))
süti beállítások módosítása