What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Superman vs. Batman

2013.07.21. 09:54 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nem vicc: Zack Snyder bejelentette, a Warner pedig megerősítette hogy 2015-ben a DC univerzum két legnagyobb hőse összecsap a mozivásznon.

man_of_steel_batman_news.jpg

Míg a Marvel stúdióvá formálta magát, és már saját univerzumának harmadik fejezetén munkálkodik, addig a Warner csak ült a DC filmek jogain, és tökölt. Tegnap viszont megtört a jég, ugyanis a Comic Conra bedobták a hírt, miszerint élőszereplős filmben vegyítik a Sötét Lovagot és az Acélembert.

Ez a buli hivatalosan a (borzalmas) Man Of Steel folytatása, tehát a brancs (Snyder, Goyer, Cavill, Adams, Fishburne) is marad. A forgatókönyvet Snyder és Goyer közösen írja (jaj), a fáma pedig arról is szól, hogy a film Frank Miller legendás Dark Knight Returns-éből fog kölcsönözni ötleteket. Ez talán a legérdekesebb pontja a dolognak (magán az alaptényen kívül), ugyanis az a történet az öreg Batman végső visszatérésére összpontosul, és bunyóba is keveredik kriptoni haverjával.

Egyelőre nincs arról szó, hogy ebbe belekevernék a Nolan trilógiát (bár a Man Of Steel-ben látott Wayne Ent. műhold ugyanazt a logót használja), sőt, még Batman szerepére se találtak senkit a hivatalos álláspont szerint. Christian Bale korábban már többször jelezte, hogy ő többé nem lesz bőregér, és a többség (köztük én) is úgy gondolja, hogy a Dark Knight Trilogy-t ne bolygassa senki se.

A fejleményeken természetesen rajta tartjuk a szemünket, illetve újabb címmel bővült a kánaánnak ígérkező 2015-ös lista - ugyebár többek közt akkor érkezik majd a Star Wars VII, az Avengers 2 és az új Jurassic Park is.

Címkék: superman news batman zack snyder dc superhero man of steel batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr895417006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása