What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: R.I.P.D. (2013)

2013.07.31. 13:28 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Eleve halott filmet nem rugdosunk... olyan nagyon.

ripd_movie.jpg

Bár megölték, a zsaru Ryan Reynolds nem a túlvilágon köt ki, hanem a Szellemzsaruk intézményénél, aminek keretein belül új társával, Jeff Bridges-el irthatja a Földön tanyázó rémeket.

"Mindig öröm téged megölni"

Az R.I.P.D. másfél órás játékideje alatt több, fontos és érdekes kérdés is felmerült bennem. Olyanok, hogy vajon mi alapján adnak pénzt valamire Hollywoodban; olvasnak-e a stúdiók forgatókönyveket; mekkora összeg lehet Jeff Bridges bankszámláján; miért gondolja bárki is azt, hogy Ryan Reynolds mozisztár; beperelte-e Barry Sonnenfeld az egész produkciót; és leginkább: miért nem képes egy rakás film arra, hogy már a marketing alatt pontosan annak árulja magát, mint ami valójában? Hiszen itt az élő példa, hogy ezt meg lehet csinálni, hiszen az R.I.P.D. pont olyan vacak, mint a trailerben. Kényelmesen elmélkedhettem ezen felvetéseken, hiszen a film egyáltalán nem gátolt ebben - ő csak szépen, csendben, és totál érdektelenül pörgött a vásznon, és talán szégyellte is kicsit magát ezért. Még annyira se futotta tőle, hogy felháborodás és szitkozódás által figyeljek rá, hiszen ő még az agyamat se tudta felhúzni. Működésképtelen, poénnak tervezett mozzanatai vállrándítósak voltak, mint ahogy egész lényére jellemző ízléstelensége is, melybe ugyanúgy beletartoznak a rajzfilm-szintet se megütő kreatúrái mint Bridges felvonultatott étkezési szokásai. Hidegen hagytuk egymást, én nem bántottam őt, különösebben ő sem engem, azon kívül, hogy lenyúlt egy ezressel - de igazából azért se fáj a szívem, hiszen szerencsétlen mástól úgyse kap. Azt leszámítva, hogy egyszer megmosolyogtatott, és felvonultatott egy-egy kreatív ötletfoszlányt, tökéletesen kimerítette a celluloid szemét fogalmát - de közben legalább nem zavart egyéb tevékenységeimben. 2/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=X07xNrVd7DU

Címkék: kritika fantasy comedy action ryan reynolds kevin bacon 2/10 jeff bridges mary louise parker ripd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr555435605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása