What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Elhunyt Paul Walker

2013.12.01. 10:06 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pár órája tragikus módon eltávozott közölünk a Fast & Furious filmek sztárja, Paul Walker. Mindössze negyven évet élt.

paul_walker_rip.jpg

A sors fintora, hogy autóbalesetben vesztette életét - a körülmények egyelőre tisztázatlanok, ám az biztos, hogy egy barátja (aki szintén életét vesztette) vezette a Porsche-t, amivel éppen Walker saját jótékonysági szervezetének egyik eseményére tartottak. 

Bár teljesen jogosan az F&F széria révén fogunk rá emlékezni, meg kell említeni, hogy a lóerők előtt és között Walker-t más filmekben is, köztük például a Pleasentville-ben, a kissé alulértékelt Joy Ride-ban, vagy Eastwood Flags Of Our Fathers-ében is láthattuk. Állítólag ritka kedves ember volt. Nyugodjék békében.

Címkék: rip paul walker

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr1005669696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása