What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Megvan Wonder Woman is

2013.12.05. 09:03 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Újabb karakterrel bővült az Acélember világa, így a 2015-ben érkező folytatást már nem csak Batmannel, hanem Wonder Womannel is meg kell osztania. És hogy ki bújik a szerepbe? Hát Gal Gadot! Hogy ki ő? Hát ő:

wonder_woman_gal_gadot_news.jpg

Ha ismerősek a vonásai, az nem véletlen: modell karrierje után a Fast & Furious legutóbbi két (vagy három? nem emlékszem) részében láthattuk, a nagy csapat ázsiai tagjának barinőjeként. Megmondom, fájt a szívem a hatodik futam után, hogy valószínűleg soha az életben nem látom többé, de Zack Snyder hivatalosan is rám cáfolt. Wonder Womant egyébként hosszú-hosszú évek óta próbálják vászonra álmodni (ezalatt volt már jelölt Sandra Bullock, Megan Fox, Gina Carano, újabban pedig Jamie Alexander és Olga Kurjankó), de hát ha a DC-ről volt szó, a Warner nem siettette a dolgokat. 

A karakter fikciós gyökerei egyébként a görög mitológiából származnak: a sztori szerint ő egy harcos hercegnő, egészen pontosan themüszkirai Diana (civil alteregója Diana Prince), aki az amazonok királynőjének leánya. Erejét nem a testedzésnek, hanem a mágiának köszönheti, képességeinek skálája pedig eléggé széles - akár egy női Superman. Mint a képregényvilág legismertebb szupernője, bő hetven éves pályafutása alatt (az első feltűnése 1941-ben történt) szépen lassan kivívta magának a feminista ikon titulust is.

Henry Cavill és Ben Affleck szemei okkal kalandozhatnak majd el másfél év múlva, a 2015 nyarán érkező, egyelőre Batman vs. Superman néven futó moziban.

Címkék: superman news zack snyder dc superhero wonder woman man of steel gal gadot batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr515676582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása