What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2014

2013.12.31. 12:42 | Adam Van Helsing | 3 komment

Elhiszitek, hogy újra eltelt egy év? Mert én biza már egyre nehezebben... Na, de mindegy is, a lényeg, hogy remek kis évet tudhatunk magunk mögött, már ami a filmeket illeti. Holnap el is kezdődik a leltár, de lőtte kukkantsunk egy kicsit a jövőbe, és nézzük, melyik az az öt film, amit itt a blogon a legjobban várunk 2014-ben!

06 - The Amazing Spider-Man 2

Bár sokaknak csalódást okozott, én imádtam az Amazing Spider-Man-t, így a folytatásig szinte tűkön ülök, ami ilyen trailer után nem is csoda.

04 - The Grand Budapest Hotel

Wes Anderson mindig és minden körülmények között jöhet, viszont a Grand Budapest Hotel még a szokásosnál is várósabb - szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért.

03 - Gone Girl

Aki jártas a blogon, az tudja, hogy Fincher nagyon-nagy kedvenc errefelé, a Social Network - Dragon Tatto duplázás óta pedig vakon bízunk benne.

02 - Interstellar

Akárcsak Christopher Nolan-ben, hiszen az Interstellart még a kiábrándítóan semmilyen előzetese se tudta levenni a várólista éléről.

01 - Transformers: Age Of Extinction

Igen, ez az oldal egy cybertroni övezet, és mindig az is fog maradni.

tf4_post_1.jpg

És természetesen nagyon boldog, és jó filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! :-))

Címkék: 2014 myself new year

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr885718748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.01. 18:04:57

@Adam Van Helsing: hogy témában maradjunk (mondjuk képregényfilmek) akkor a tf 4, meg a csodapók 2 simán cserélhető nálam az általam hiányoltakra. ;)
süti beállítások módosítása