What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

MoziPack V

2014.03.11. 12:46 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az ezúttal csak két taggal bíró MoziPack-ban két filmmentő személyiséggel is találkozhatunk.

 

Mielőtt meghaltam - Dallas Buyers Club (2013)

dallas_buyers_club_movie.jpg

Az AIDS nem játék, és talán megszámlálni se lehet, hogy mennyi film készült eme betegségről, melyek nagy része az utolsó pillanatban elkezdett életről harsogott nagyokat. Nos, a Dallas Buyers Club nem ilyen. Miután Ron Woodroof (Matthew McConaughey) megtudja, hogy harminc nap múlva meghal, nem kezd bakancslistába, vagy régi ismerősök felkutatásába, hanem azt teszi, amit valószínűleg bárki tenne: először leissza magát a sárgaföldig, aztán pedig küzd az életéért, bármilyen eszközzel. Az út, amit ezalatt bejár, valóban megrendítő, talán még tanítani való is, de nem ez viszi el a hátán a showt, hanem az utóbbi évtizedek legnagyobb feltámadásával büszkélkedő McConaughey. Félelmetesen zseniális, amit ez a fickó lepakol az asztalra, alakításának minden másodpercét öröm nézni. Ám sajnos ő sem elég ahhoz, hogy rohadt jóvá varázsolja Jean-Marc Vallée művét - rendezőnk eléggé túlmagyarázza a dolgokat, a végeredmény pedig bár vitathatatlanul érdekes, ám kissé unalmas is. Kár ezért a hajszálért. 7/10. És tudom, hogy ez blaszfémia, de Leto se egy nagy szám.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=U8utPuIFVnU

 

Non-Stop (2014)

non_stop_movie.jpg

Ha Liam Neesonnál pisztoly van, és keménykedik, akkor tök mindegy, hogy mi a szitu, az adott film nem lehet annyira rossz. Pontosan ez a helyzet a Non-Stop esetében is: a remekül induló, ám tovább nem gondolt, így az idő előrehaladtával egyre izzadságszagúbb, végül pedig már ciki repülős-krimit (melyben valaki sms-ben azzal fenyegetőzik a légi biztonsági őr Liamnél, hogy húsz percenként megöl valakit, amíg nem kap x összegű anyagi ellenszolgáltatást) egyedül a főszereplője menti meg a totális kudarctól. Mert hülyeségből aztán van itt bőven, karfakaparó mondatokból meg pláne, viszont főhősünk akciófilmes sablon-alakítását kábé bármeddig gond nélkül el lehet nézegetni - és hogy ne legyek igazságtalan, azért Jeume Collet-Serra is mindent megtesz a rendezői székből azért, hogy valami élvezető süljön ki ebből a pocsék szkriptből (már megint). Szigorúan egyszeri szórakozásnak elmegy. 4,5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk

Címkék: kritika thriller jennifer garner drama jared leto matthew mcconaughey liam neeson julianne moore non stop dallas buyers club mozipack

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr315852160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása