What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

És a Trek hármat rendezi...

2014.05.14. 17:47 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Roberto Orci! ... Ki?

star_trek_3_roberto_orci.jpgItt baj lesz

Nos, a laikusok joggal húzzák fel a szemöldöküket a név hallatán, a beavatottak viszont elkezdenek aggódni. Roberto Orci forgatókönyvíró, aki társával, Alex Kurtzman-al szokott tevékenykedni - ők ketten olyan szkripteket tettek le (néha segítséggel) az asztalra, mint az új Star Trek mozik, az első két Transformers, a Mission Impossible 3... vagy újabban az Amazing Spider-Man 2. Bár eme címek közt azért vannak fekete bárányok, az aggodalomra mégse az eddigi munkák adnak okot, hanem az a tény, hogy Orci most fog először rendezni. Nem nagyjátékfilmet, hanem úgy általában akármit.

J.J. Abrams (aki a Star Wars okán adta át jól bejáratott székét) szerencsére producerként továbbra is részt vesz az új Star Trek szériában, és ez adhat némi reményt.

A Star Trek harmadik része 2016-ra van betervezve. 

Címkék: star trek news roberto orci j.j. abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr996165574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása