What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Jön a Doki

2014.06.07. 13:18 | Adam Van Helsing | 1 komment

Nem, nem Who látogat el a vászonra, nem Brown tér vissza, és még csak nem is Magenheim kap spinoff-ot - a doktor neve Strange, és az MCU-t fogja bővíteni.

dr_strange_news.jpg

Egy Marvel-kánonba szánt Doctor Strange filmről jó ideje kering már a pletyka, ám a múlt héten először a Variety számolt be egy rendezőjelöltről, s nem sokra rá maga az érintett meg is erősítette a hírt (a maga módján). A szóban forgó egyén Scott Derrickson, akinek a Sinistert,az Exorcism Of Emily Rose-t és a hamarosan érkező Deliver Us From Evil-t köszönhetjük, ám sajna a  Day The Earth Stood Still-t is ő követte el. Alapvetően tehát egy horror rendezőről beszélünk, ami egy Disney project kapcsán furán hangzik, ám ismerve a doktort, ez még jól is elsülhet. Strange ugyanis a természetfelettit képviseli a Marvel univerzumban, mint a Föld első számú varázslója, aki mindenféle szörnyeket és magasabb rendű erőket igyekszik távol tartani az otthonunktól. 

A premierről és a főszereplőről egyelőre nincs hír (bár nagyon emlegetik Benedict Cumberbatch-et és Tom Hardy-t), ám valószínű, hogy már az MCU harmadik fázisában találkozhatunk a dokival.

Címkék: news marvel superhero doctor strange

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr666284754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.11. 13:09:01

a galaxis őrzőit se vártam, ezt még kevésbé...
süti beállítások módosítása