What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Peyton Reed beszállt

2014.06.09. 13:22 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Bő két hete már, hogy az Ant-Man elvesztette rendezőjét, ám a dolgok mára már úgy ahogy rendbe jöttek: a keletkezett űrt Peyton Reed tölti be.

ant_man_wright_out.jpg

Miután Edgar Wright, a Cornetto trilógia és a Scott Pilgrim rendezője kiszállt a Marvel Univerzum harmadik fázisának nyitófilmjéből (állítólag azért, mert a stúdió csaknem megfojtotta őt és a kreativitását), hatalmas hajtóvadászat indult a forgatás küszöbén álló mű rendezői székének betöltése érdekében. Ha minden igaz, Marvel Adam McKay-t, Will Ferrell mesterműveinek atyját akarták a legjobban befűzni, de az a saját sűrű programja miatt nem vállalta a dolgot - bár suttognak arról, hogy a háttérben azért mégis ott sertepertél majd. A választás végül egy másik vígjáték rendezőre, a Break Up-ot és a Yes Man-t tető alá hozó Peyton Reed-re esett, akinek mostantól egy éve van arra, hogy összerakja a Hangya első szélesvásznú kalandját.

Az Ant-Man jövő nyáron kerül a mozikba.

Címkék: news marvel superhero ant man

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr196289866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása