What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spidey bajban van?

2014.06.14. 08:02 | Adam Van Helsing | 3 komment

Az Ain't It Cool DC riportjával indult, s immáron szinte minden filmes oldal (köztük a Collider és a Joblo) ettől hangos: lehet, hogy a Sony odébb tolja Amazing Spider-Man harmadik részét.

amazing_spider_man_2_tr_final.jpg

Onnan nézve magabiztosan, innen nézve pedig felelőtlenül szőtte a Sony Pókemberrel kapcsolatos terveit: 2016-ban harmadik, '18-ban negyedik rész, közben két spin-off a rosszfiúknak (Sininster Six és Venom), aztán majd gondolkodunk tovább. Igen ám, de ezeket még azelőtt lőttek be maguknak, hogy az Amazing Spider-Man 2 egyáltalán elkészült volna, szóval eme világrengető álmokat csak a 2012-es, minőségileg megosztó, bevételileg oké filmre alapozták. Aztán májusban rendesen kiborult a bili: a második rész nemcsak az eddigi legrosszabb kritikákkal büszkélkedhet, hanem kiábrándító Box Office adatokkal is - bemutatója után másfél hónappal még mindig szenved a 200 millióért, s immáron biztosan messze a legalacsonyabb bevételeket szállító Pókember mozi válik belőle (2002-ben az első Raimi film 403 millión zárt - és akkor most add hozzá a 12 évnyi inflációt és a 3D felárat).

Szóval nem lenne csoda, ha a Sony éppen gőzerővel dolgozna a problémán, és átgondolná a falmászó életét. Az AICN riportere szerint egyelőre az tűnik biztosnak, hogy a harmadik rész 2016-ról 2017-re csúszik, s ha ez igaz, én személy szerint örülök neki. A májusi epizódot Marc Webb-nek kábé 20 hónap kellett összedobnia, ez pedig meg is látszott a kész anyagon - plusz egy év a minőségnek biztosan nem fog ártani.

Ugyanakkor szembe kell nézi a szomorú ténnyel, miszerint Pókember egyre kevésbé népszerű, és lehet, hogy nem kéne túlságosan erőltetni azt, ami nem megy. Én a Sony helyében egy tisztességes harmadik résszel lezárnám a bulit (bármennyire is szeretem az új Póki-koncepciót), és hagynám pihenni a hálószövőt egy ideig. 

Amint napvilágra kerül a hivatalos álláspont, természetesen szólunk.

Címkék: news spider man superhero the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr746300523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.14. 09:02:37

spidey eddig csak bajban volt. :S Azért ez finoman szólva is kellemetlen a legkedveltebb képregényhőstől, nem,

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.06.14. 13:49:10

@doggfather: bizony hogy az. Ki hitte volna pár éve, hogy például Thor-nak vagy mutánsoknak jobban fog menni, mint pókinak?

Egyébként Pókember bevételei részről részre csökkentek, de mivel eléggé magasról indult, csak most ért el odáig, hogy vészharangok szólnak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.15. 08:49:49

@Adam Van Helsing: a mutkók még okés, mert ők is elég népszerűek, de thor tényleg meglepő...
süti beállítások módosítása