What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

11

2014.06.15. 08:08 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Tizenegy nap van hátra a kihalásig, és ezt a napot se ússzuk meg új Transformer anyag nélkül - ezúttal három új TV Spot-ot kaptunk, amik egyre több mindenről rántják le a leplet, szóval csak saját felelősségre olvass tovább.

tf406.jpg

A három kis videó tele van új felvételekkel, leginkább a fejvadász Lockdown-ról, és Optimus-al való találkozásáról. Ám van ennél egy jóval érdekesebb dolog, ami fél másodperc alatt oszlat el sok-sok hónapnyi találgatást: a dinobotok bizony át fognak alakulni.

Ha nem hiszed, nézd meg magad: Spot 1, Spot 2, Spot 3.

A Transformers: Age Of Extinction június 26-án kerül a mozikba.

Címkék: trailer countdown transformers michael bay mark wahlberg stanley tucci nicola peltz transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr16303239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása