What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

És a Star Wars nyolcat rendezi...

2014.06.21. 08:10 | Adam Van Helsing | 3 komment

Rian Johnson! Hogy ki?

star_wars_news.JPG

Bizony, még javában folyik a várva várt, ám csak másfél év múlva mozikba kerülő Star Wars VII forgatása, a Disney már le is vadászta a rákövetkező epizód író-rendezőjét. Nagy meglepetésre J.J. Abrams nem marad a helyén, hanem átadja azt Rian Johnsonnak, akit Brick ide, Brothers Bloom oda, mindenki a Looper kapcsán ismer, teljesen jogosan. Bár én csak a feléig szerettem, azt meg kell hagyni, hogy Joseph Gordon-Levitt önkergetése nagyon eredeti, nagyon kreatív, nagyon brutál és nagyon hangulatos volt, szóval Johnson mindenképpen érdekes választás egy ilyen űrmesére. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem ő az első keménylegény, akit a stúdió becsábított a messzi-messzi galaxisba: Gareth "Godzilla" Edwards és Josh "Chronicle" Trank is aláírt már egy-egy, egyelőre titkosított spin-offhoz.

A J.J. Abrams rendezte Star Wars VII jövő karácsonykor kerül a mozikba.

Címkék: star wars news rian johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr866395035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.23. 20:50:06

ez egy nagyon, de nagyon korai hír sztem.

A hangya film sokkal hamarabb készül mégis lecserélték a rendezőt. Ez a mai filmeknél hamar megtörténik, én még nem merek örülni.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.06.24. 08:13:11

@doggfather: a lehetősége fennáll, de a rendezőcsere azért nem egy olyan gyakori dolog.
Wright esete pedig tényleg a ritkaság kategóriába esik: ebben a stádiumban csak valami nagyon nagy gubanc okán szokták már kilépni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.24. 10:07:55

@Adam Van Helsing: félre ne érts nem szeretném, hogy kilépjen, de ilyen korán biztosra venni őt azt elkiabálásnak érzem kicsit.
süti beállítások módosítása