What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Folytatódik a Pacific Rim!

2014.06.27. 10:17 | Adam Van Helsing | 3 komment

Bár az amerikai kasszáknál hasalt, az éppen csak tisztességes nemzetközi bevételek és a kialakult kult-státusz úgy tűnik eléggé kiegyenlítette ezt ahhoz, hogy a Legendary, s immáron a Universal zöld utat adjon Guillermo del Toro roppant kellemes agymenésének folytatásához: a Pacific Rim kettőt maga a rendező jelentette be pár órája: https://www.youtube.com/watch?v=HndBiSyOrK4

pacific02.jpg

Ráadásul del Toro nem csak egy mozifilmről, hanem egy animációs sorozatról és egy képregényfolyamról is említést tesz, szóval nagyon úgy tűnik, hogy a Jaegerek és Kaijuk bokszmeccsei  igazi univerzummá növik ki magukat. És hogy kell-e ez nekünk? Ártani nem fog, de ha én lennék Guillermo, előbb inkább a Hellboy 3-al kopogtatnék a Universal-nál.

A Pacific Rim második része 2017 április hetedikén érkezik, egyelőre egyazon évben, mikor Optimusék is visszatérnek.

Címkék: news guillermo del toro pacific rim

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr336431701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.06.28. 12:44:04

@doggfather: hát én nem tudom... szeretem a Paciic Rim-et, de szerintem békén kellene hagyni.
És mint írtam, inkább a Hellboy hármat csinálják már!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.29. 08:07:32

@Adam Van Helsing: én csíptem a tűzgyűrűt, már biztos itt nálad is írtam, hogy transformersebb film volt az eddig 3 tf filmnél.

a hellboy 3 nálam is várós, bár remélem egyszer már lesz egy mignola féle hellboy is, nem csak mint az eddigi del toro-s. ;)
süti beállítások módosítása