What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: A robotok kaszálnak

2014.06.30. 08:00 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Kapitány, Pókember, Godzilla, X-Men - bár mindegyikük megcélozta, végül egyik se tudott átlendülni nyitóhétvégéjén a 100 millión, így már 2014 fele eltelt anélkül, hogy ez sikerült volna valakinek. Ám a jég most megtört: a Transformers 4, ha csak egy hajszállal is, de behúzta/behúzhatja eme bűvös számot.

tf421.jpg

A BoxOfficeMojo becslése szerint Michael Bay robotzúzdája pontosan 100 millió dollárt keresett a hétvégén, ám a kérdés az, hogy a pontosítás után is áll-e majd ez az összeg. Akárhogyis, ez egy nagyon szép eredmény, bár érezhetően alacsonyabb az érdeklődés, mint az eddigi részek iránt. Hogy azok nyitányához hogyan viszonyul az Age Of Extinction, nehéz lenne kibogarászni, ugyanis mindegyik rendhagyó módon vágott a neki a moziknak, a péntek helyett kedden vagy szerdán. 

Optimusék Amerikán kívül is remekül teljesítenek: eddig már 301 milliót halmoztak fel világszerte (ebből 90 milliót csak Kínából, és ez egy akkora WOW!, hogy csak na), pedig a foci vébére való tekintettel számos országba (a nagy európaiak és az összes dél-amerikai) csak jóval később, július közepe felé teszik majd be a lábukat. A jelek szerint az egy milliárd simán összejöhet világviszonylatban, míg hazájában 250-275 millióig lavírozhat a film, bár így a széria leggyengébben teljesítő darabja válna belőle Amerikában.

UPDATE: A hétvégi eredmény egészen pontosan 100,038 millió lett, szóval megvan.

Címkék: box office transformers michael bay transformers age of extinction

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr866454819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása