What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Flúgos Makszimilian visszatér

2014.07.01. 07:34 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Szerintem már legalább tíz éve lóg a levegőben a következő Mad Max film - eleinte még Mel Gibson is benne volt a buliban, ám végül addig-addig tologatták, hogy semmi se lett belőle, Mel pedig végleg kiöregedett a szerepből. Ám úgy tűnik, hogy a Warner most már tényleg felkarolta George Miller (az eredeti három, és a két Happy Feet rendezője) álmát, hiszen ahogy azt a lenti képek is bizonyítják, készül a film. Méghozzá nem is akárkikkel: Max szerepében Tom Hardy látható, mellette pedig Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley és Zoe Kravitz sertepertél. Hogy ez most tényleges folytatás, remake vagy esetleg reboot, ne kérdezd, mert senki se tudja.

madmax_furyroad03.jpg

Hardy bácsi.

madmax_furyroad05.jpg

Theron néni.

További képek AeonFlux-nál.

A Mad Max: Fury Road május 14-én kerül a mozikba, és esélye se lesz az Avengers 2 mellett.

Címkék: charlize theron mad max pictures tom hardy

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr386462979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása