What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

És a Star Trek hármat rendezi...

2014.12.23. 08:11 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Justin Lin!

trek13.jpg

Bizony, a Paramount végre megtalálta a rendkívül sikeresen újraindított Űrszekér-széria harmadik részének rendezőjét. Azt mindenki tudja, hogy az előző két kalandot sikerre vivő J.J. Abrams lelépett egy másik univerzumba (producerként azért maradt), és helyén egy ideig Roberto Orci ült, aki ugyan íróként szintén részt vett a feltámasztásban, de rendezőként ez lett volna az első munkája. Most viszont eldőlt, hogy ki foglalja el azt a bizonyos széket: Justin Lin-é a megtiszteltetés, aki a legutóbbi négy Fast And Furious-t hozta össze,  s adott új életet annak a franchise-nak. Igaz, eddig úgy volt, hogy a Renner-féle Bourne-t szövi tovább, ám az most ugyebár pihen, a Trek-nek pedig feltétlenül el kell készülnie 2016-ra - ugyanis akkor lesz a márkanév kerek ötven éves.

A Star Trek 3 2016 nyarán érkezik.

Címkék: star trek news justin lin

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr397005831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása