What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Fincher és az idegenek

2015.01.14. 08:40 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Gone Girl hatalmas (és megérdemelt) sikere után a Fincher-Affleck-Flynn trió újra összeáll, de ezúttal remake-elni fognak, méghozzá egy Hitchcock klasszikust, a Strangers On A Traint. 

david_fincher.jpg

Annyi már kiszivárgott a dologból, hogy Affleck egy színészt alakít, akinek az Oscar turnéja közben lerobban a magángépe, de szerencséjére (aha...) valaki felajánl neki egy légi fuvart. És akkor jönnek a problémák...

Mivel vonat egyelőre nincs a sztoriban, a project simán Strangers néven fut, s Fincher mester (akit már többször hasonlítottak Hitchcock-hoz, gondolj csak a Panic Room-ra, vagy akár magár a Gone Girl-re) tempóját ismerve nem kellene sokáig várnunk arra, hogy láthassuk a végeredményt. Ugyanakkor Affleck problémát okozhat, hiszen nemsokára nekiáll következő rendezésének (a Live By Night jövő októberben jön), aztán ott a Justice League, ám a Warner szeretné kisakkozni, hogy a kettő közé beférjen a tárgyalt film. 

A már most nagyon várt Stranges majd érkezik, közben pedig a Girl Who Played With Fire továbbra is a levegőben lóg.

Címkék: news ben affleck strangers david fincher

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr697072697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása