What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Pókember a Marvelnél

2015.02.10. 07:41 | Adam Van Helsing | 2 komment

Igaz, csak részben, de végre megtörtént, amire mindenki (?) már nagyon régóta várt: Pókember bekerült az Marvel Cinematic Universbe, vagy érthetőbben fogalmazva, a Bosszúállók-buliba.

spidey215.jpg

Az Amazing Spider-Man 2, 200 milliós bevétel ide vagy oda, csúnyán alul teljesítette magát tavaly májusban, és a Sony azóta annyi vésztervvel állt elő (további részek eltolása, eltörlése, Sinister Six, egy kiló spin-off), hogy azt már számon tartani se lehet. Most valószínűleg normalizálódni fog a helyzet, ugyanis a stúdió egyezséget kötött a Diseny/Marvellel, melynek lényege a következő: Pókember bekerül az MCU-ba, de a filmjogok továbbra is a Sonynál vannak, és a kreatív döntések terén is övé az utolsó szó.

A Marvel nem veszi félvállról az üzletet, hiszen máris egy csomó bejelentést tett:

- Pókember először valószínűleg 2016-ban, a Captain America: Civil Warban fog becsatlakozni a buliba (ez még csak pletyka).

- 2017 július 28: új Pókember film!
  (vagyis a Sony gatyázása 2018-al meg ilyenekkel megy a levesbe)

- illetve a falmászó kedvéért teljesen átalakította a Phase 3 menetrendjét (kvázi tisztítják neki az utat), mely felének premierdátuma most megváltozott: Thort 2017 júliusáról kitakarították, ment novemberre; onnan a Black Panther költözött 2018 júliusra; az év októberéről meg az Inhumans költözik 2019 júliusra. 

 

A nagy kérdés viszont az, hogy mit jelent ez Pókember világára nézve? Kukázzák a Webb/Garfield-féle csapatot? Vagy beépítik őket? Mi lesz a Sinister Sixszel, amit talán már forgatni is kéne? Valószínűleg pár napon belül megkapjuk a válaszokat.

Én a magam részéről nagyon szurkolok azért, hogy megtartsák a meglévő bandát, mert az ASM2 ellenére is világbajnok összeállítás ez.

A következő Spider-Man 2017 július 28-án kerül a mozikba. 

Címkék: news marvel spider man superhero the amazing spider man

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr247157219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.10. 13:05:49

ennél nagyobb kérdés, hogy mi lesz így a másod vagy harmadvonalbeli szereplőkkel?

Szólyomszem, Özvegy eddig is csak asszisztáltak, de ezek után?
Vagy a Hangya? ki lesz rá kíváncsi ha azt is lehet nézni, ahogy Tony stark pókembert ver?
süti beállítások módosítása