What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szellemvilág

2015.03.15. 08:40 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Úgy tűnik a Sony nem tanult az Amazing Spider-Man esetéből, és már megint hat lépéssel előrébb jár a kelleténél - csak most a Ghostbusters kapcsán.

ghostbusters_news.jpg

Most, hogy Pókembert részben elvesztette, a Sony pénztermelő franchise nélkül maradt - a dolgok állása szerint az űrt a Szellemírtók feltámasztásával akarják kitölteni, és erre masszív terveik is vannak már.

Azt tudtuk, hogy jövőre kapunk egy csajos változatot Paul Feig rendezésében, a Kristen Wiig - Melissa McCarthy duóval a főszerepben. Mint kiderült, ez csak a kezdet: momentán Ivan Reitman és Dan Aykroyd is dolgozik valamin, a Winter Soldiert és a Civil Wart rendező Russo testvérek is saját szellemfilmet terveznek, illetve Channing Tatum is a környéken grasszál, egyelőre producerként, de valószínűleg  a kamera elé is beáll majd. A Ghostcorps (igen, a Sony már külön céget is kreált mindehhez) ezen felül még tévé műsorokban és egyebekben is gondolkodik, a végcél pedig egy egész Ghostbusters univerzum felépítése.

Oké, értem én, hogy kell egy széria, és valóban, a szellemvilág nem egy rossz alap ehhez, de drága Sony, könyörgöm, nem ez csináltad a falmászóval is? Ha valaki nem emlékezne, az ASM 2 premiere előtt a stúdió tuti fix bejelentések terén már két folytatásnál és két spin-offnál tartott, aztán az egészet dobhatták ki - és ott még volt legalább egy film, amire mindezt alapozhatták. Már előre röhögök, hogy mi lesz akkor, ha jövő nyáron a lányok felsülnek a szellemirtással, és megint minden mehet majd a kukába - de persze ne legyen igazam. 

Címkék: news ghostbusters channing tatum kristen wiig russo brothers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr1007270751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása