What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: Végsebesség

2015.04.06. 17:02 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Fast & Furious széria legújabb, immáron hetedik része olyan bevételeket ért el a hétvégén, hogy csak na.

f710.jpg

Mióta 2009-ben a Universal sikeresen feltámasztotta autós romboldáját, a Fast & Furious filmek bevételei megmagyarázhatatlan módon törnek egyre feljebb és feljebb. Kis összehasonlításképpen: 2001-ben az első rész 144 milliót szedett össze össz-vissz Amerikában, az reformer negyedik 155-ig jutott el, az ötödik már 209-ig, a legutóbbi, hatodik menet két éve pedig egy 97 milliós rajt után egészen 238 millióig vitte. A hétvégén útjára indult Furious 7 most pedig három nap alatt laza 143 millió dollárt termelt.

Hogy még brutálisabb legyen ez az eredmény, tegyük gyorsan hozzá, hogy All Time Top 10-es első hétvégével állunk szemben (egészen pontosan a kilencedik legjobbal), és ebben a bandában már Bosszúállók, Sötét lovagok és Éhezők tanyáznak. Szédületes tények ezek, mint ahogy az is, hogy a Furious 7 így simán elroboghat a 300 milliós határ fölé is, hiszen a májusi Avengersig egy épkézláb film se lesz a mozikban - világszinten pedig a milliárd sincs kizárva, lévén ott már most 384 milkónál jár a mű.

Ez nagyon durva.

Címkék: box office fast and furious james wan

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr697344158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása