What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Félgőzzel

2015.04.12. 08:54 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Eljött az idő, hogy némi változás álljon be eme blog életében.

helsing_blog.jpg

A maroknyi törzsolvasónak talán feltűnt, hogy az utóbbi egy-két hétben ez az oldal kicsit lejjebb adott színvonalból. Nem tagadom, hogy különböző Packok vagy BD-tesztek helyett egyre gyakrabban éltem szimpla képek, poszterek és érdektelen borzalmak leközlésével, csak azért, hogy kibekkeljem az időt, hogy "ma is legyen valami" - és ennek bizony oka van.

A helyzet az, hogy életem egy elég jelentős változás küszöbén áll, melynek előszele az idő- és energiahiány. Az utóbbi pár napban sokat gondolkodtam azon, hogy ennek következtében min kell változtatnom, min akarok változtatni. Sajnos arra jutottam, hogy valamit be kell áldoznom, és a száraz tények mérlegelése után úgy döntöttem, hogy ez a blog (ami lassan hat és fél év után is csak szenved a 20 látogatós napi átlagért, és amit kizárólag a passzió hajt) lesz a kiválasztott.

Annyira megijedni azért nem kell, nem kívánom bezárni vagy eltörölni, sőt, továbbra is tervezek vele foglalkozni, kritikákkal, menő trailerekkel és egyebekkel - csak immáron félgőzzel. Nem lesz naponta frissítés, lehet, hogy néha egy hetet kell majd várni egy új posztra, de ha történik valami fontos, vagy ha egy király filmről véleményt kell mondani, akkor tuti itt leszek. 

Igyekezni fogok, hogy minél kevesebb és rövidebb szünet legyen, hogy a naprakészség valamennyire megmaradjon, és hogy érdemes legyen néhanapján benézni ide. Ez minden, amit mondani tudok Vietnámról.

Az eddigi és jövőbeli olvasóknak és látogatóknak pedig természetesen köszönöm az eddigi és jövőbeli olvasást és látogatást :-))

Címkék: myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr957359744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása