What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: A dínók is átlépték

2015.06.27. 13:22 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Jurassic World hihetetlenül gyorsan tör felfelé a Box Offcie ranglétrán: két hete fut, de máris bezsákolta a nemzetközi milliárdot.

jurassic09.jpg

Miután megszerezte a nyitó-, és második hétvégék trónját hazájában, a Jurassic World a világ többi részén is hódít: momentán 1,03 milliárdnál jár, és a vége még nagyon, de nagyon messze van. A lista harmadik helyét már biztosan magának tudhatja (sorry, Vin), de mivel a változási mutatói nagyon jók, meg úgy általában nagy népszerűségnek örvend, még a 2 milliárdos határt is becélozhatja. Amerikában pedig a 600 millióval szemez - bár ahhoz azért valami nagy csoda kellene, de hát ezzel a filmmel már történt egy-kettő. Azért erre senki se mert volna nagy tételben fogadni pár hónapja.

Szóval a Star Wars VII-nek fel van adva a lecke, de valószínű, hogy nem fog gondot okozni neki a dínók felülmúlása.. 

Címkék: box office jurassic park colin trevorrow

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr927578040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása