What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Robotok évtizede

2015.10.04. 08:30 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Végre valahára hivatalosnak tekinthető konkrétumok kerültek elő a Transformerek háza tájáról. Annyit mondhatok, hogy ha a karácsony nem is, de a Mikulás idén előbb jött.

transformers_4_news.JPG

Stephen Davis, a Hasbro alelnöke kapta meg a kérdést az MIP Junior Conference-en, hogy mégis mi a helyzet a Transformers mozikkal? A válasz az volt, hogy a már korábban bejelentett forgatókönyvíró csapat három hónap után befejezte az elméleti építkezést, s ennek eredménye, hogy a következő évtizedre, tehát 2025-ig (!!!) bőven van anyag a cybertroniak nagyjátékfilmes világához. Davis megerősítette, hogy az ötödik rész már gőzerővel úton van, illetve félig-meddig poénosan megemlítette, hogy ez igaz a hatodik, hetedik és nyolcadik (!!!!!!) részre is. 

A Stephen Davis-szel való teljes beszélgetés itt megtekinthető, a lényeg 13:30 körül van: https://youtu.be/F_P2fw_DlS4

A Transformers 5 továbbra is 2017-re van belőve, szóval hamarosan le kell hullania erről-arról annak a bizonyos lepelnek. 

Címkék: news transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr937888686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása