What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Donald kacsa felzabálta Hulkot

2009.09.04. 13:07 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ejj de vicces lett ez a cím! Na, az van, hogy a Disney fogta magát, és megvásárolta a Marvel stúdió-részlegét. A Marvel ugyebár alapból egy képregény kiadó, és csak pár éve van filmstúdió részlege is. És akkor most mi is van? 

Az van, hogy minden Marvel képregényből készült film forgalmazója a Disney lesz. Mondjuk nem rögtön, 2013-nál előbb nemigen láthatunk ilyet. Mert akik már el vannak adva, azok el vannak adva. Vagyis a Spider-man 4 a Sony-nál, Iron Man II a Paramount-nál, X-Men és Logan a Fox-nál stb., illetve még öt cím/film joga szintén a Paramount-é. Ha ezek mind készen vannak, és lejárnak a szerződések, akkor jöhet majd a Disney. És akkor kapunk réten virágokat szagolgató Wolverine-t? Nem egészen.
 
A Disney-t nem összetéveszetni a Walt Disney-vel. A sima Disney alatt készült például Shyamalan első négy filmje (Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Jelek, A falu), szóval attól nem kell tartani, hogy most már minden Marvel film családi-mozi lesz. Olyannyira, hogy állítólag a Disney fejesei nem kívánnak beleszólni abba, hogy mit csinál a Marvel, teljesen szabad a kezük. Az egyetlen gond talán az lehet majd, hogy nem lesz olyan játék, mint tavaly, hogy két hónapon belül érkezett az Iron Man meg a Hihetetlen Hulk is – merthát egy stúdió nem akar önmagával konkurenciát. De ez még nagyon a jövő zenéje. A megvásárlás egyébként 4 milliárd dollárba került, mondjuk pár éve a Pixar-t 8-ért vették meg. Ja, és ha minden igaz, a Pixar egyszer szívesen dolgozna együtt a Marvel-el, ha már így családban van. Majd meglátjuk, messze van az még (különben is, 2012-ben világvége van).

 

Címkék: news marvel superhero

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr811355208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása