What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Vissza a Fekete Gyöngyre

2009.09.14. 13:31 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Újra nekivág a Karib-tenger szériának a Disney.

Nyugi, nem reboot, hanem egyszerű folytatás, ami minden jel szerint 2011-ben kerül a mozikba (akárcsak a Pókember 4 és az Óriás Alakváltó Robotok 3). A rendező szinte bizotsan nem az eddigi részeket dirigáló Gore Verbinski lesz, sőt, se Orlando Bloom se Keira Knightly nem tér vissza. Jó, tudom, ez senkit se érdekel, és a döntő tényt szándékosan hagyom gonosz módon a végére :-)  - Johnny Depp benne van. Jack Sparrow kaptiány újra vitorlát bont, sőt, korunk színész-óriása akár hat folytatást is bevállal, ha úgy hozza az élet. Meglássuk. Hogy a negyedik részben mi fog történni, azt még csak találgatni lehet, egy biztos: a címe Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides lesz.

 

Címkék: news johnny depp pirates of the caribbean jack sparrow

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr1001381009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása