What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Nagyon durva lesz a Prometheus BD

2012.09.29. 11:54 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Október 17-én kerül hazai forgalomba a Promhetheus BD-n és DVD-n. Bár a filmmel enyhén szólva nem voltam teljesen megelégedve, és nem is terveztem a majdani beszerzését, a kiadvány részleteit elnézve valószínűleg mégis vásárlásra adom a fejemet.

prometheus_bd.jpg

Hazánkban a Prometheus ötféle változatban fog megjelenni, menjünk csak szépen végig rajtuk.

- Lesz egy egylemezes DVD, melyen extraként kimaradt és alternatív jelenetek találhatóak. (3.190 ft)

- Lesz egy egylemezes BD, egy gyönyörű borítóval, két audiokommentárral, a kimaradt/bővített jelenetekkel (ezekből 14 van, és 37 percet tesznek ki), valamint a marketingben használt négy vírusvideóval. (6.990 ft)

- Lesz egy háromlemezes BD3D/BD kombó, és ez itt a nagykutya. A 3D-s illetve 2D-s lemez mellé kapunk egy extra lemezt, amin nem kevesebb, mint 7 órányi bónusz lesz, úgy mint egy 220 perces (!!!!!) werkfilm, production vieók, featurettek, galériák, előzetesek, és persze a kimaradt részek. (9.990 ft)

- A BD3D változatot az Xpressen berendelhetjük fémdobozban is. (10.990 ft)

- Valamint lesz egy csodaszép, ámde undorítóan pénzhajhász pack, ami a Prometheus mellett tartalmazza a négy Alien film extra változatait. (??? ft)

 

Engem mindenképpen a középső változat hoz lázba - de nagyon.

az extrák teljes sorát itt láthatjátok: http://weylandinvestors.com/post/32411899957/full-list-of-special-features-for-eu-prometheus-4-disc

több infó itt: http://aeonflux.blog.hu/2012/09/28/exkluziv_minden_amit_a_prometheus_magyar_dvd_bd-megjeleneserol_tudni_erdemes

Azt még meg kell említeni, hogy bár volt róla szó, és Ridley Scott-ól szinte már elvárt lenne, de a Prometheus-nak nem lesz rendezői változata - egyelőre.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dd1VqCtJY3E

Címkék: ridley scott prometheus bd/dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr644809724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása